Společnost TL-ULTRALIGHT od základu změnila online komunikaci. Nový web adekvátně reprezentuje význam firmy i kvalitu letadel, která létají po celém světě. Při tvorbě nových stránek se kladl důraz zejména na design a kvalitní vizuální i textový obsah.

„Už delší dobu jsem si uvědomoval nutnost nových webových stránek. Vím, že na náš web chodí zákazníci z celého světa a přál jsem si, aby bylo při prvním pohledu na web jasné, že vyrábíme prvotřídní letouny. Bylo důležité vyzdvihnout svým způsobem unikátnost firmy a dopřát všem zákazníkům dostatek informací v co nejlepší formě. Myslím, že se to podařilo. A jak se to tak v životě stává, vznik webu je dílem náhody. To takhle jednou někdo přišel a ukázal mi, jak by to mohlo vypadat. Já řekl: To chci, jdeme do toho. A výsledek vidíte sami, “ komentuje celý projekt Jiří Tlustý, majitel firmy TL-ULTRALIGHT.

Posláním nového webu je jednoznačně ukázat design, krásu a kvalitu produktů TL-ULTRALIGHT. A představit firmu jako dlouhodobého a úspěšného leadera v produkci ultralehkých letadel. Vždyť úspěch a význam firmy sídlící na královéhradeckém letišti je nebývalý. Společnost, jejíž letouny létají, kromě Antarktidy, po celém světě není žádným nováčkem v  oboru. Udává směr a trendy a je logicky považována za velice silného světového hráče na trhu. Od webu se očekává podpora brandu, image, emoce a předávání informací. Obchodní potenciál web primárně neřeší. Prodej letounu probíhá čistě v offline prostředí.

Web je spuštěn s novými texty primárně v českém jazyce, ostatní jazyky jsou převzaty z původních stránek. V horizontu několika týdnů však budou aktualizovány na novou verzi. Technologicky je web TL-ULTRALIGHT postaven na redakčním systému Edee CMS, který umožní snadnou obsluhu jednotlivých sekcí a zpříjemní redaktorům vkládání obsahu. Samozřejmostí je přizpůsobivost webu pro různá, i mobilní, zařízení. Autorem webu je internetová agentura FG Forrest.

TL-ULTRALIGHT je aktivní také na sociálních sítích. Na webu jsou odkazy na firemní facebook a kanál YouTube.

O společnosti:

Společnost TL-ULTRALIGHT byla založena v roce 1989. Aktuálně patří mezi leadery výrobců UL a LSA letadel. Letouny se značkou TL-ULTRALIGHT jsou provozovány po celém světě. Každý typ letounu je individuálně vyvíjen a při výrobě je mu věnována odpovídající péče. Sídlí na letišti v Hradci Králové. Je, mimo jiné, významným regionálním zaměstnavatelem.

Fotogalerie