Mrkněte na celý příběh letounu Sparker

Výkonný, bezpečný, prostorný, moderně vybavený a velmi komfortní. To jsou přívlastky, které charakterizují nový letoun z dílny TL-ULTRALIGHT – Sparker.

Využijte nabídky dokonale propracovaného a prostorného kokpitu. Užívejte si všech možností, které moderně zpracovaný design nabízí. Zapomeňte na předletové dilema, s jak velkými zavazadly budete podnikat své cesty. Nejobjemnější zavazadlový prostor v kategorii přístupný exteriérovými dveřmi vám ušetří tyto starosti. Jednoduše pouze necestujte, ale cestování si užívejte. Právě pro tento pocit jsme Sparkra stvořili.

Sparker Story

Už od doby, kdy v kategorii UL bylo umožněno létat s MTOW 600 kg nám bylo jasné, že nechceme žádné improvizace. Nové letadlo neměla být jen další konstrukce přecertifikovaná na vyšší vzletovou hmotnost. Sparker je už pro vyšší vzletovou hmotnost navržen od začátku. Vše pochopíte už, když se do Sparkra poprvé posadíte a vychutnáte si bezkonkurenční pohodlí. A když pak prvním letem okusíte, že s pohodlím jsou spojeny výkonnost a ideální letové vlastnosti, teprve potom na vlastní kůži pocítíte, kam až se nám podařilo hranice létání posunout. Výkonné a prostorné letadlo. Hlavní cíle, které jsme si na začátku vývoje stanovili byly úspěšně naplněny.